EEN SET EASYLASH MAGNETISCHE WIMPERS | easylashNL

EEN SET EASYLASH MAGNETISCHE WIMPERS

 

Ik ben dol op kunstwimpers, maar ondanks mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste ben ik er niet zo heel handig in. Ik was dan ook oprecht blij dat ik tijdens het praktijkexamen géén “wimpers plakken” trok. Eerlijk gezegd heb ik geen idee meer wat ik wel heb getrokken, maar de opluchting dat het geen “wimpers plakken” was, kan ik me nog goed herinneren. Dat zegt waarschijnlijk genoeg. Toch ben ik dol op kunstwimpers, want ik vind mooie, volle wimpers écht de kers op de taart, of de final touch van een verleidelijke make-up. Gelukkig is het “plakken” tegenwoordig eenvoudiger geworden, bijvoorbeeld met de magnetische wimpers van Easylash.

Easylash magnetische wimpers

Heb jij al eens kennis gemaakt met magnetische wimpers? Als je steeds aan het stoeien bent met het plakken van kunstwimpers en je geen prijzige wimperextensions wilt laten aanbrengen, dan zijn magnetische wimpers écht een uitkomst. Ik moet eerlijk bekennen dat niet alle magnetische wimpers prettig werken, maar de kunstwimpers van Easylash toverden een glimlach rond mijn lippen. Zelfs met twee linkerhanden gaat het lukken om de wimpers op de juiste te plek te krijgen en je hebt geen gedoe met lijm(resten) meer. Doordat de eyeliner ultrafijne magnetische deeltjes bevat, is het eenvoudig de wimper binnen een paar seconden op de juiste plek te krijgen.

Als je de wimpers na gebruik zorgvuldig schoonmaakt, kan elke set wimpers meerdere keren worden gebruikt. Easylash zijn handgemaakte, piekerige wimpers en geven je een natuurlijke look voor routinematig gebruik. Het resultaat: prachtige, dikkere wimpers waarmee je ogen zullen stralen.

Korte gebruiksaanwijzing

  1. Schud de eyeliner
  2. Teken een eyelinerlijn (liefst 2 lagen voor een goede hechting)
  3. Pak met de pincet de wimper uit het doosje en klik deze op de eyeliner

Ook een EasyLash magnetische wimper set uitproberen?

Bekijk de EasyLash magnetische wimpers via deze knop

Terug naar blog