Snel en eenvoudig mooie wimpers met Easylash | easylashNL

Snel en eenvoudig mooie wimpers met Easylash

Heb je net als ik korte wimpers, dan verlang je er soms naar om hele mooie volle en lange wimpers te hebben. Dat kan met nepwimpers, maar eerlijk is eerlijk…ik vind dat rete moeilijk! Hoevaak ik het ook geprobeerd heb, ik krijg ze nooit goed geplakt en de plaksel zit vaak in de wimpers. Totaal niet charmant natuurlijk. Nu is er een geweldige oplossing, want met Easylash kan zelfs ik de mooiste nepwimpers zelf aanbrengen. Hoe het werkt vertel ik je vandaag!

 

Easylash is een kit die je compleet koopt en waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. Het doosje ziet er geweldig uit en is eigenlijk al een cadeautje op zich. Erin zit de oh zo belangrijke eyeliner, een set met 5 paar wimpers, een spoolie en een tool waarmee je de wimpers kunt aanbrengen.

STAP 1

Allereerst is het belangrijk dat de huid op je ooglid schoon is. Maak dus even goed schoon met een wattenschijfje. Eventueel vet dient ook weg te zijn, dus wanneer je een speciale oogmake-upremover gebruikt moet je nog even dat vette laagje dat achterblijft wegpoetsen. Dan is het tijd om met de eyeliner aan de slag te gaan. De eyeliner is namelijk de belangrijkste stap, want deze is namelijk magnetisch waardoor de wimpers eraan blijven plakken. Breng overal goed aan zoals je dat normaal ook zou doen en laat even drogen.

 

STAP 2

Is je eyeliner goed droog? Dan is het tijd om wimpers te kiezen. In de set zitten verschillende soorten, heel naturel en ook heel vol. Leuk, want op die manier kun je regelmatig afwisselen. Met de handige tool pak je de wimpers op (ze zitten ook in het doosje met magneetjes vast) en je gaat ze op je wimpers plaatsen. Elke nepwimper heeft 6 magneetjes die zich gaan hechten aan je eyeliner. Klinkt heel gek, maar het werkt fantastisch! Niet alleen is het aanbrengen hierbij heel makkelijk, ook kun je het goed corrigeren en ze makkelijk eraf halen zonder ze te beschadigen. Eenmaal op je wimpers vallen ze er niet zomaar af, geweldig!

Ik kan nu wel over een stap 3 etc. gaan praten, maar jongens…die is er gewoon niet. Het is onwijs simpel en zelfs ik kan het! Mocht je toch nog twijfelen, bekijk dan zeker mijn reel op Instagram eens. Hier laat ik jullie zien hoe ik het aanbreng en kun je meteen het resultaat zien! Deze Easylash kit is ook nog eens lekker goedkoop, want voor de hele kit betaal je slechts €39,95. Weet dat je er lang mee doet, want de wimpers kun je blijven hergebruiken (mits je er voorzichtig mee omgaat en ze heel af en toe goed en voorzichtig schoonmaakt) en met de eyeliner doe je erg lang. Namens Easylash mag ik jullie ook nog een kortingscode geven. Met de code ‘Zazazoo20‘ krijg je 20% korting bij Easylash.nl.

Terug naar blog